OFERTES DE TREBALL (actualitzat a 22/05/2017)

L’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva informa de les següents ofertes de treball a Oliva, La Safor, i comarques veïnes:
  • Dependent/a carniceria o caixer/a: Supermercat d’Oliva sol·licita un dependent/a o caixer/a per al seu establiment comercial. Experiència 12 mesos. Contracte temporal (20 díes aproximat). Jornada completa. Certificat manipulador d’aliments. Interessats remetre currículum a: ocupacioiempresa@oliva.es  o a l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva (carrer Major, front Teatre Olímpia) abans del 25 de maig de 2017.

  • Cambrer/a-depenent/a geladeria-cafeteria en Oliva: Empresa sol·licita dos cambrers-depenents per a cafeteria ubicada a la zona de l’Urbanització San Fernando. Durada contracte dos mesos, jornada completa. Carnet manipulador aliments.  Interessats remetre currículum a: ocupacioiempresa@oliva.es  o a l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva (carrer Major, front Teatre Olímpia) abans del 31 de maig de 2017

  • Cambrer/a per a restaurant a Oliva: Empresa sol·licita 6 cambrers per a restaurant a la zona de l’Urbanització San Fernando. Contracte 2-3 mesos. Possibilitat jornada completa o parcial. Carnet manipulador d’aliments. Interessats remetre currículum a ocupacioiempresa@oliva.es o a l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva (carrer Major, front Teatre Olímpia) abans del 31 de maig de 2017.

  • Cuiner/a per a restaurant a Oliva: Empresa sol·licita 6 cuiners/ajudants de cuina per a restaurant a la zona de l’Urbanització San Fernando. Contracte 2-4 mesos. Possibilitat jornada completa o parcial. Carnet manipulador d’aliments. Interessats remetre currículum a ocupacioiempresa@oliva.es o a l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva (carrer Major, front Teatre Olímpia) abans del 31 de maig de 2017.

  • Comercial gas natural: Empresa sol·licita dos agents comercials per a la zona de la Safor. Jornada completa. Contracte inicial de 3 mesos amb possibilitat de convertir-se en indefinit. Sou fixe més incentius. 6 mesos d’experiència. Interessats remetre currículum a ocupacioiempresa@oliva.es o a l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva (carrer Major, front Teatre Olímpia) abans del 31 de maig de 2017.