OFERTES DE TREBALL (actualitzat a 19/02/2018)

L’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva informa de les següents ofertes de treball a Oliva, La Safor, i comarques veïnes:
  • Cambrer/a: empresa d’Oliva ofereix sis llocs de treball de cambrer/a. Jornada completa i parcial. Incorporació immediata. Durada contracte huit mesos. Experiència prèvia sis mesos. Edat: entre 20 i 40 anys. Carnet manipulador d’aliments. Es valorarà el domini de l’anglés. Les persones interessades han de remetre currículum al correu ocupacioiempresa@oliva.es abans del 2 de març de 2018. Poden lliurar-lo directament també a les oficines de l’ADL d’Oliva (Edifici l’Almàssera, núm 25, 1a planta).

  • Ajudant de cuina: empresa d’Oliva ofereix dos llocs de treball de ajudant de cuina en una cafeteria. Jornada completa i parcial. Incorporació immediata. Durada contracte huit mesos. Experiència prèvia sis mesos. Edat: entre 20 i 40 anys. Carnet manipulador d’aliments. Es valorarà el domini de l’anglés. Les persones interessades han de remetre currículum al correu ocupacioiempresa@oliva.es abans del 2 de març de 2018. Poden lliurar-lo directament també a les oficines de l’ADL d’Oliva (Edifici l’Almàssera, núm 25, 1a planta).

  • Operari màquines: empresa d’Oliva ofereix un lloc de treball d’operari de màquines de control numèric. Jornada completa. Durada contracte sis mesos. Edat: 25 a 45 anys. Coneixements d’Autocad. Les persones interessades han de remetre currículum al correu ocupacioiempresa@oliva.es abans del 13 de març de 2018. Poden lliurar-lo directament també a les oficines de l’ADL d’Oliva (Edifici l’Almàssera, 1a planta).