Oliva posa en funcionament el seu projecte de turisme per als anys vinents. Oliva, municipi turístic té moltes coses a oferir: Oliva té sol i platja, muntanya, marjal, aigües termals, Oliva té centre històric, té patrimoni històric, museus, Oliva té instal·lacions esportives municipals al servei de tots, tennis, pàdel, vela, futbol, basquet, pilota valenciana, piscina climatitzada… Oliva té tradició en festes tant religioses com paganes, si vols conéixer Oliva, Oliva’t.

Per això des de la delegació de turisme hem apostat per aglutinar tota l’oferta que tenim i presentar-la en format agenda. L’agenda turística Oliva’t neix amb la intenció de poder arribar al nostre teixit empresarial turístic i donar-los una ferramenta útil, necessària i molt demandada, una ferramenta d’informació sobre tota l’oferta que presenta Oliva i que està al servei de veïns, visitants i turistes. A més el que pretenem és fer una tasca per mostrar el nostre territori i el seu entorn, una aposta per fer valdre la nostra cultura mitjançant les festes, els esports, el patrimoni i la convivència entre altres pobles, una convivència basada en l’intercanvi cultural entre pobles i ciutats amigues a tot arreu del territori valencià.

Apostem per arribar a més turisme internacional assistint a les fires internacionals, per consentir el turisme nacional i com a novetat apostem per un turisme de proximitat, esportiu, cultural i festiu, si vols conéixer Oliva, Oliva’t, i a més volem compartir-ho amb tu.

Par açò el nostre esforç se centra a donar a conéixer tota l’oferta possible en sis idiomes, pots consultar l’agenda del mes en l’apartat següent.

Oliva’t

Agenda turística juny (valencià)

Agenda turística juny (castellà)

Agenda turística juny (anglés)

Agenda turística juny (alemany)

Agenda turística juny (francés)

Agenda turística juny (italià)

Arxiu agenda turística