Salta al contingut

Premsa

El Casal Jove acull l’exposició comarcal “Creart Jove 2015”

IMG-20150914-WA0004

Ahir dimarts va tindre lloc la inauguració de l’exposició “CREART JOVE 2015” al Casal Jove d’Oliva. Una exposició itinerant per la Safor, en la qual participen joves amb inquietuds artístiques de tota la comarca. L’exposició romandrà oberta al Casal Jove d’Oliva fins el proper 24 de setembre en horari de 09.00 a 14.00 hores.

El regidor de Joventut, Alejandro Salort, ha realitzat un especial reconeixement als quatre joves olivers que exposen les seues creacions, Diego Mestre, Jordi Mullor, La Sílfide Oscura i Mireia Mullor . “Des de l’Ajuntament d’Oliva, i des de la Delegació de Joventut, recolzem projectes com aquest que potencien el caràcter emprenedor i innovador, i que fomenten la participació i la creativitat juvenil”.

“Volem felicitar i  fer  un reconeixement als quatre joves artistes de la  nostra ciutat que presenten part de les seues obres, joves que han dedicat, i continuen dedicant, part de la seua vida  a formar-se en l’àmbit artístic i que s’inicien en aquest món tan interessant i creatiu con és l’art” assenyalava el regidor Alejandro Salort.

Aquest projecte s’emmarca dins del Calaix Jove, la xarxa juvenil creada a nivell comarcal per la Mancomunitat de Municipis de la Safor. Enguany arriba a la cinquena edició i participen tretze artistes amb un total de 23 obres que s’exposaran en tots els municipis que integren la xarxa del Calaix Jove.