Salta al contingut

Premsa

Rosa Mª Ibiza, guanyadora del II Concurs de Pebrera Farcida

11062867_550873425062341_3380241059231831849_n

Dissabte de matí, van viure al Mercat Municipal una jornada gastronòmica on el protagonista va ser el plat per excel·lència d’Oliva, la pebrera farcida. A les 11.00 hores es va presentar el II Concurs Amateur de Pebrera Farcida i la Ruta de Tapes Gastroliva.

Un total de 14 concursants van presentar les seues cassoles, i el Departament de Turisme els va obsequiar amb un davantal; al remat, el resultat va deixar en tercer lloc a  Chelo Pericàs Pàrraga, en segon lloc a  Francisco José Climent Canet, i com a guanyadora del concurs  Rosa Mª Ibiza Pizarro.

Va haver una excel·lent participació de la ciutadania d’Oliva i dels turistes que, aprofitant la setmana del Dia Mundial del Turisme, es van acostar a conéixer la cuina local amb degustació de tapes. Tot en un ambient idoni per aquest tipus d’actes, ja que l’escenari va ser el Mercat Municipal.

La regidora de Turisme, Mireia Morera, va animar a tots els assistents i participants a impulsar activitats com aquestes que beneficien l’economia d’Oliva.

A l’acte van assistir l’alcalde d’Oliva, David González, els regidors de la Corporació Municipal i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, que va voler assistir al Concurs Amateur de Pebrera Farcida per tal de fer de la gastronomia un referent en les destinacions turístiques.