Salta al contingut

Premsa

Jornada de voluntariat ambiental per al rescat d’amfibis

web-anfibis

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva col·labora amb la Fundació Limne amb un conveni per desenvolupar diferents activitats de custòdia dels ecosistemes.

La Fundació Limne, grup especialitzat en la gestió i la conservació dels ecosistemes aquàtics, la custòdia i la participació ciutadana, ha organitzat per al pròxim diumenge, 25 d’octubre, una jornada de voluntariat ambiental per a rescatar amfibis.

L’objectiu de l’activitat és promoure la sensibilitat ciutadana per a la conservació i millora dels ecosistemes. La jornada està adreçada al públic general, amb un especial interés per a la infància i alumnat escolar, ja que el grup professional de la Fundació farà un taller i explicarà tot el procés de metamorfosi dels amfibis.

Imma Ibiza, regidora de Medi Ambient, considera que les jornades són classes pràctiques i molt il·lustratives on es treballa sobre el territori. “És important l’educació i també la sensibilització per tal de mantenir en equilibri el nostre ecosistema. Per aquest motiu, des de l’àrea de Medi Ambient convidem tothom a participar en les jornades sobre rescat d’amfibis”.

La jornada de voluntariat tindrà lloc al Carritxar, mentre que el punt de trobada serà l’IES Gabriel Ciscar (C/Alfadalí).