Salta al contingut

Premsa

La Regidoria de Comerç adquireix nova maquinària per al Mercat Municipal

24-11-2015 FOTO MAQUINA NETEJA MERCAT

La regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva ha adquirit una nova màquina netejadora i fregadora que servirà per a millorar les tasques de neteja del Mercat Municipal d’Oliva. La màquina, una Fregadora Viper AS 510B-EU, té un cost de vora 3.000 euros (2.936’67 €), i la seua tasca es completarà amb una altra màquina que s’adquirirà en els pròxims dies.

Aquesta segona màquina és una Kärcher de neteja amb aigua a pressió que tindrà un cost de poc més de 600 euros (605 €). La màquina netejadora i fregadora servirà bàsicament per a netejar el sòl del Mercat Municipal (és una màquina d’interior), i la segona màquina, la de neteja amb aigua a pressió, pot tindre un ús  tant interior com exterior.

El Mercat Municipal ja disposava d’una màquina netejadora i fregadora però tenia més de 10 anys i havia arribat al final de la seua vida útil.

Amb aquestes noves adquisicions, la regidoria de Comerç, Mercats i Consum que dirigeix Pepe Salazar, demostra una vegada més la seua voluntat de millorar les instal·lacions del Mercat Municipal, així com el servei que presten tant als comercials com als ciutadans i clients que en fan ús. Segons Pepe Salazar, “si volem que el servei que es presta siga de la màxima qualitat, la neteja també ha de ser de primera qualitat. I aquestes màquines, que en cap cas substitueixen a les persones que les manipulen, ajuden a garantir una neteja òptima”.

A la fotografia, el regidor de Comerç, Mercats i Consum, Pepe Salazar, i la presidenta de l’Associació del Mercat Municipal, Margarita Criado, al costat de la nova màquina netejadora i fregadora.