Salta al contingut

Premsa

Taller de cuina per als més joves dins de la 9a Mostra Gastronòmica d’Oliva

foto-taller-pasta-bona

El Mercat Municipal d’Oliva, al Passeig Lluís Vives, acollirà dissabte 24 de setembre un taller a les 12:00 h. dirigit als més joves de la població. L’objectiu d’aquesta activitat és garantir la transmissió de la cuina popular als xiquets/es de la ciutat, així com als visitants. Pepe Cotaina, mestre artesà i forner, dirigirà el taller amb la missió de ensenyar-los a elaborar als més menuts “coques de pasta bona”, començant per preparar la massa i acabant pels diferents tipus de farciment. Algunes de les preguntes que se’ls plantejarà als participants seran les següents, per veure si amb la pràctica i l’explicació dels experts aconsegueixen esbrinar la veritat: La “coca de pasta bona” és un tipus de pa molt antic i que es coïa sobre de les brases calentes? El Rei d’Aragó i els seus exèrcits van portar la coca a Itàlia durant les conquestes de Sicília, Sardenya i Nàpols i ara hi ha un dinar molt semblant allà? Les receptes de les “coques” es feien amb allò que les persones podien obtenir del seu entorn i

sildenafil vente libre compounding pharmacy online flomax vs cialis for bph cialis for sale dublin sildenafil argentina marcas

per això hi ha tants tipus diferents? Esperem que els més joves participen i aconsegueixen esbrinar la veritat que hi ha darrere d’aquesta tradicional recepta.