Salta al contingut

Agenda

Escola on line de Participació Ciutadana

Esta primera edició de l’Escola de Participació Ciutadana s’impartirà en línia per poder realitzar els tallers des de casa, sense necessitat de reunir als assistents i poder així realitzar les activitats de forma completament segura. Per a poder realitzar els cursos cal tenir un ordinador i accés a internet i totes les ferramentes que s’utilitzaran son gratuïtes i estan a l’abast de tot hom.

El primer taller s’imparteix el proper dijous dia 21 de maig i s’enfoca a la creació de cartelleria amb el programari lliure GIMP, és molt similar al popular Photoshop, però és gratuït i molt senzill d’utilitzar. En este taller guiarà en la instal·lació del programari i es lliuraran tots els recursos gràfics necessària per a la realització dels tallers. També es proporcionaran els coneixements bàsics per a crear un cartell, quina informació necessita saber el public objectiu, com es distribueix la informació per a impactar i fer-lo intel·ligible i com seguir les instruccions d’un manual d’estil gràfic.

El segon taller, s’impartirà el 4 de juny i consisteix en conèixer les pàgines de Facebook i entendre la diferència que hi ha entre una pàgina de Facebook i un perfil personal com també conèixer els seus avantatge i inconvenients. Els usuaris acabaran el taller tenint una pàgina donada de alta.

En l’últim taller, s’impartirà el 18 de juny i consisteix en conèixer varies opcions de plataformes blog i entendre les diferències, avantatges i inconvenients que té cada una. En este taller, també es parlarà de seguretat relativa amb els drets d’imatge i drets d’autor, com també en l’avantatge que suposa tenir un blog per a documentar públicament les activitats i/o creacions de les associacions o dels veïns i veïnes d’Oliva.

El curs programat consta de tres tallers que s’impartiran en línia cada quinze dies, aproximadament i podran inscriure’s a totes les activitats o només a la que els interesse. Per a demanar el full d’inscripció poden adreçar-se al correu [email protected] o a qualsevol canal municipal. Les inscripcions son lliures i estan obertes a tots i totes les veïnes i veïns d’Oliva fins a esgotar les places i tindran prioritat els membres d’associacions inscrites al registre d’associacions municipal.