Salta al contingut

Agenda

Exposició “Passat, present i futur de les gestió del risc d’inundacions” (fins al 29 de novembre)

L’Ajuntament d’Oliva organitza diverses activitats amb motiu de l’efemèride de les inundacions que van registrar 817 litres per metre quadrat en 24 hores el 3 de novembre l’any 1987, registre més alt de la península Ibèrica.  L’objectiu és informar i formar a la ciutadania en matèria de gestió del risc d’inundació, i mostrar la relació entre aigua i ciutat.

El programa de commemoració inclou un cicle de jornades informatives, una exposició, activitats formatives per a alumnes, i visites a actuacions dutes a terme al municipi.

 

L’exposició servirà per a mostrar i informar a la població sobre la importància de la gestió del risc d’inundació i les actuacions estructurals i no estructurals dutes a terme al municipi i podrà ser visitada fins al 29 de novembre a la sala d’exposicions de la Casa-Museu de Maians en horari de dilluns a divendres de 10.30 a 13 h i de 17.30 a 20 h.

D’altra banda, el pròxim 8 de novembre s’inicia el cicle de jornades informatives, dedicat a conéixer la història de les relacions d’Oliva amb l’aigua, des dels orígens de la ciutat fins a l’actualitat. Les jornades s’han organitzat per a les pròximes setmanes al Teatre Olímpia, durant 4 dimecres consecutius, en horari de 19.00 h a 20.00 h.