Salta al contingut

Agenda

Exposició ‘Travessant les seues retines’ (fins 30 d’octubre)

Les Biblioteques d’Oliva, Tamarit i l’Envic, acolliran una exposició d’escultures de Jesús Martín ‘Chule’, basada en textos literaris. Són obres inspirades en títols de llibres d’autors i d’autores de diferents nacionalitats.

Creativitat, art, enginy i personalitat s’uneixen en l’obra de ‘Chule’. Artista autodidacta, interessat per la plàstica, treballa el ferro amb forja i martell, amb els quals crea unes peces que tenen gran força i personalitat, a través de les quals ens ensenya la seua pròpia visió del món i en este cas, de la literatura.

La mostra ‘Travessant les seues retines’ la presentarà el mateix l’artista el dimarts 24 de setembre, a les 18.00 h, a la Biblioteca Tamarit i es podrà veure fins al 30 d’octubre de 2019.

A banda de poder contemplar les obres, es planteja un joc per tal d’involucrar els espectadors. Qui vulga participar tindrà una fitxa en la qual  haurà de relacionar cadascuna de les escultures amb el títol d’un dels llibres seleccionats per les biblioteques.

Totes les fitxes encertades de les dues biblioteques entraran en el sorteig d’una novetat editorial que es farà el 28 d’octubre.