Salta al contingut

Agenda

Programació Dia Internacional contra la violència de gènere a Oliva

DES DE DIVENDRES 13, 20 I 27 DE NOVEMBRE ADOLESCÈNCIA GRAFITERA.

Taller de grafiti i prevenció de la violència de gènere per a centres educatius del municipi.

Es realitzarà un MURAL als centres educatius, amb l’alumnat de 4t d’ESO i 2nFP bàsica. El taller l’impartirà la grafitera valenciana Barbiturikills, que ha participat en importants esdeveniments, com ara el Festival d’Art Urbà Mésquemurs en 2019.

Els seus dibuixos poden veure’s per diferents punts de València, al carrer de Roger de Flor, la plaça del Pilar, la plaça de Vinatea, i també els barris del Cabanyal o de Natzaret. El treball de Barbiturikills juga amb una dualitat particular -la tendresa i la crítica- que busca fer arribar missatges sobre el canvi climàtic o la política internacional.

El taller té com a objectiu visibilitzar la magnitud i conscienciar de la gravetat de la violència de gènere i de com es pot atallar.

Consta de dues jornades, la primera jornada es durà a terme en línia, a través d’una conferència en línia, amb l’alumnat, on Barbiturikills contarà la seua tasca com a grafitera, i també projectarà un curt, i posteriorment tindrà lloc un debat amb l’alumnat al voltant del curt, on es tractaran els següents temes:

• Violència de gènere
• Relacions tòxiques
• Sexisme
• Assetjament
• Micromasclismes
• Empoderament de la dona
• Nous rols, noves actituds

Per finalitzar es farà la realització d’esbossos o tempesta d’idees, amb l’alumnat, per a realitzar el mural en la segona jornada del taller.

– Xerrada – col·loqui sobre nutrició femenina

A càrrec de la nutricionista Laura Torres, que ens parlarà sobre l’alimentació de les dones, relacionada amb les patologies que poden patir, i com millorar, amb l’alimentació, les molèsties ocasionades per la menopausa, la menstruació, etc.

L’acte tindrà lloc el dijous, 26 de novembre, a les 18.00 h al Casal Jove. C/ Guillem de Castro, 10 Oliva

Amb totes les mesures d’obligatori compliment.

L’aforament serà limitat i cal reservar la plaça a: [email protected]

– Projecció vídeo CORTEN.

A càrrec de la grafitera Barbiturikills. El taller té com a objectiu visibilitzar la magnitud i conscienciar de la gravetat de la violència de gènere i de com es pot atallar.

Tindrà lloc el divendres, 27 de novembre, a les 18.00 h de la vesprada al Casal Jove. C/ Guillem de Castro, 10

Amb totes les mesures d’obligatori compliment.

L’aforament serà limitat i cal reservar la plaça a: [email protected]