Salta al contingut

Agenda

Taller de Sexualitat Femenina Responsable II (30 d’octubre)

La Regidoria d’Igualtat i Diversitat ha preparat per al divendres, 30 d’octubre, a les 18.00 h, al Casal Jove d’Oliva, el taller de Sexualitat Femenina Responsable II. Novament, Blanca Gimeno, fisioterapeuta i osteòpata, ens acompanya en un taller d’autoconeixement.

Cada persona, fent-se responsable i protagonista de la seua sexualitat, comença un camí on entendre quines són les parts físiques més rellevants, com funcionen i com es relacionen entre elles pel que fa al plaer sexual. Al taller coneixerem com funciona el cos, relacionant el sòl pelvià amb altres parts i aprendrem les nocions bàsiques del cicle hormonal que condiciona totes les altres funcions del cos.

Amb aquest objectiu es pot explicar, a través de mitjans audiovisuals i dinàmiques de participació, l’anatomia de l’aparell reproductor, anatomia de les parts eròtiques femenines i funcionament del sistema nerviós en els moments eròtics.

Amb totes les mesures sanitàries d’obligat compliment. Caldria dur estoreta. L’activitat està dirigida a majors d’edat. Les places són limitades i cal confirmar assistència al correu [email protected]