OFERTES DE TREBALL (actualitzat a 16/04/2018)

L’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva informa de les següents ofertes de treball a Oliva, La Safor, i comarques veïnes:
  • Adjunt a departament de Direcció Comercial: empresa d’Oliva precisa adjunt al seu departament comercial (mercat nacional). Incorporació Immediata. Contracte indefinit. Estudis: Grau Superior en Comerç i Marketing. Experiència 36 mesos. Jornada completa. Nivell avançat de word, excel, power point i CRM. Edat de 30 a 50 anys. Les persones interessades que reunixquen el perfil profesional sol.licitat per l’empresa han d’enviar el CV a ocupacioiempresa@oliva.es o al departament Ocupacio i Empresa de l’Ajuntament (1a planta Edfici l’Almàssera, carrer Major).

  • Administratiu Comercial (exportació): empresa d’Oliva precisa Administratiu Comercial (exportació). Incorporació Immediata. Contracte indefinit. Estudis: Grau Superior en Comerç Internacional. Experiència 36 mesos. Jornada completa. Nivell avançat de word, excel, power point i CRM. Edat de 30 a 50 anys. Idiomes: nivell alt d’anglés i francés. Les persones interessades que reunixquen el perfil profesional sol.licitat per l’empresa han d’enviar el CV a ocupacioiempresa@oliva.es o al departament Ocupacio i Empresa de l’Ajuntament (1a planta Edfici l’Almàssera, carrer Major).