OFERTES DE TREBALL (actualitzat a 16/01/2020)

L’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva informa de les següents ofertes de treball a Oliva, La Safor, i comarques veïnes:
  • Divalterra ha publicat en la seua pàgina web la convocatòria per a cobrir 47 places de brigadistes forestals -41 especialistes i 6 conductors-, a més d’una plaça d’auditor intern, i una de tècnic econòmic financer. Per a facilitar el procés de presentació i gestió de sol·licituds, s’ha habilitat un portal d’ocupació en el qual se centralitzen totes les ofertes de treball en vigor. Així, les persones interessades a participar en alguna d’aquestes convocatòries hauran de registrar-se en aquest portal, per a, a continuació, accedir a l’apartat d’ofertes i presentar la sol·licitud en els diferents processos selectius vigents. El termini de presentació de sol·licituds per a tots els casos estarà obert des del 14/01/2020 fins al 31/01/2020, tots dos inclusivament. Tota la informació relativa a aquesta convocatòria es pot consultar en https://empleo.divalterra.es/ofertas.html Per a qualsevol dubte sobre els processos de selecció s’han habilitat els següents correus electrònics:

    Especialistes: [email protected]
    Conductors: [email protected]
    Auditor: [email protected]
    Tècnic econòmic Financer: [email protected]

  • Auxiliar d’Infermeria: centre residencial per a persones en situació de dependència amb malalties mentals d’Ador precisa 1 auxiliar d’Infermeria. Contracte eventual amb possibilitat d’indefinit. Jornada parcial. Carnet de manipulador d’aliments. Titulació tècnic auxiliar d’Infermeria o grau mitjà d’atenció a persones en situació de dependència. Els interessats han de remetre el CV al departament d’Ocupacio i Empresa, al correu: [email protected]  o en persona al Punt Labora de l’Ajuntament Oliva, Plaça Joan Baptista S/N (Plaça Mercat) fins el 17 de gener 2020.