OFERTES DE TREBALL (actualitzat a 22/06/2017)

L’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva informa de les següents ofertes de treball a Oliva, La Safor, i comarques veïnes:
  • Netejador/a amb discapacitat (mínim 33%) per a brigrada: empresa sol·licita dos netejadors/es per a neteja d’apartaments, supermercats i comunitat de veïns (zona Dénia). Jornada completa. Horari de 07.30 a 15 h. Contracte tres mesos. Interessats remetre currículum a ocupacioiempresa@oliva.es o a l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva (carrer Major, front Teatre Olímpia).

  • Netejador/a amb discapacitat (mínim 33%) per a creuers: empresa de neteja sol·licita un netejador/a amb una discapacitat mínima del 33% per tal de realitzar les tasques pròpies al vaixell que uneix Dènia amb Ibiza. Horari de dimecres a dissabte de 22 a 03.30 h i diumenges de 14.30 a 17 h. Experiència mínima tres mesos. Contracte tres mesos. Interessats remetre currículum a ocupacioiempresa@oliva.es o a l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva (carrer Major, front Teatre Olímpia).

  • Ajudant de cuina: càmping d’Oliva sol·licita un/a ajudant de cuina en jornada completa. Incorporació immediata. Contracte dos mesos. 1300 euros mensuals. Interessats remetre currículum a ocupacioiempresa@oliva.es o a l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva (carrer Major, front Teatre Olímpia) fins el 23 de juny.