Salta al contingut

Àrees Inici Àrees D. Vida cultural D.5 Biblioteques D.5.1 Activitats estiu 2019

D.5.1 Activitats estiu 2019

 

 

Per a obtenir més informació sobre la programació del Servei de Biblioteques podeu consultar:

 

ESTIU 2019

REPTE LECTOR DE L’ESTIU (21 juny – 22 setembre)

De 6 a 16 anys

QUÈ és? Una iniciativa de foment a la lectura que organitza el Servei de Biblioteques cada estiu des de l’any 2015, proposant quatre reptes de lectura:

1r Al pas
2n Al trot
3r Al galop
4t Olímpic

Cada repte suposa llegir-se 6 llibres.

QUI pot participar? Xiquets i xiquetes d’entre 6 anys (nascuts el 2012) fins a joves de 16 anys amb carnet de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana.

COM es pot participar? Plantegem un passeig per diferents tipus de llibres amb 30 parades lectores (llibres de por, poesia, teatre,, igualtat, sorpresa …).

Cada participant farà el seguiment de les seues lectures en el DIARI DEL REPTE LECTOR que li proporcionarà la biblioteca i que haurà de presentar cada vegada que faça el préstec, juntament amb el carnet de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana.

Els llibres escollits s’hauran d’adaptar al nivell de lectura dels participants. Si tens més de 12 anys, els llibres IMPERDIBLES de la secció juvenil comptaran com a DOS, i pots llegir-te’n tants com vulgues!

Una vegada llegits els 6 llibres de cada repte, es farà la RESSENYA d’un d’ells però serà el personal de la biblioteca qui triarà el llibre del qual s’ha de fer. Sols s’acceptarà UNA per repte. Una vegada entregada es posarà el SEGELL de la biblioteca.

Finalitzat el termini, el 22 de setembre de 2019, les ressenyes seran valorades per a la seua exposició o publicació al voltant de la celebració del Dia de la Biblioteca. Els treballs presentats podran retirar-se a partir de l’endemà de la clausura de l’exposició. Si no s’ha fet després dels 30 dies següents, la biblioteca serà la responsable i farà amb ells el que considere més convenient.

 

 

BON ESTIU LECTOR!!

 

 

 

Podeu consultar l’agenda en bibliotecaspublicas.es/oliva