La temporada  va del mes de setembre  fins el mes de juliol. Les activitats aquàtiques són aptes per a totes les edats i nivells. Són ideals per aconseguir millorar la forma física, permeten assolir un nivell alt d’interacció social i són una forma molt divertida de fer exercici ja que compten amb un alt component lúdic. És important saber quina és la millor activitat aquàtica per a cada persona, per això, en funció de cada nivell i dels objectius que es vulguin assolir, els professionals de l’empresa GSD S.L.U vos ajudaran a triar l’activitat més adient.

Telèfons de contacte de la piscina climatitzada:  647.709.939 (Recepció Piscina), 96.285.02.21 (SEM)
CURSOS DE NATACIÓ. PISCINA CLIMATITZADA

(Veure oferta d’activitats i horaris en Fullet editat específic)

 • Cursos d’activitats aquàtiques d’iniciació, perfeccionament, manteniment i recreació per a totes les edats, amb la possibilitat de triar diferents programes.
 •  La distribució bàsica per temporada contempla els següents tipus de cursos i activitats
 •  Cursos mensuals en setembre i juliol
 • Cursos trimestrals: Octubre a desembre, gener a març i abril a juny.
 •  Cursos anuals o de temporada: 1 d’Octubre al 30 de Juny.
 •  Grup especials: Duració Variable
 •  Places limitades
 •  Programa d’activitats Aquàtiques:

NADONS: Dirigit a bebès de 12 a 36 mesos. Hauran d’anar acompanyats d’un dels pares dins l’aigua. Consisteix a familiaritzar al xiquet amb el medi aquàtic, des d’un punt de vista fonamentalment utilitari (supervivència).
INFANTILS: Dirigit a xiquets/es de 3 a 4 anys. Familiarització i desenvolupament d’habilitats bàsiques de flotació i propulsió,
XIQUETS i JOVES: De 4 a 14 anys. Familiarització i domini del medi aquàtic.
ADULTS: De 14 a 64 anys. Oferta d’activitats:
– CURSETS DE NATACIÓ: Iniciació, Manteniment i Perfeccionament.
– AQUAFITNESS: Combinació d’activitats aquàtiques i gimnàstiques amb coreografia en l’aigua, per a majors de 14 anys.
– AQUA&BODY: Combinació d’activitats aquàtiques i en sec amb música.
– AQUA&GAP: Activitats aquàtiques i en sec amb música amb moviments intensos del tren inferior.
– NATACIÓ RECREATIVA: Activitats aquàtiques amb predomini ludic-recreatiu.
– TECNIFICACIÓ: Curs avançat preparatori per als equips de competició, Pre-Club.
– NATACIÓ PRE-PART i POST-PART: Exercicis de preparació al part i de recuperació post part. Entre el 2on i el 7é mes, amb autorització mèdica.
– NATACIÓ TERAPÈUTICA: Dirigit a alumnes amb patologies i dolencies lleus a nivell muscular i ossi (d’esquena, cervicals, etc..)
– PREPARACIÓ OPOSICIONS: Dirigit a alumnes que vulguen un entrenament més específic i personalitzat (provés d’accés, esportistes d’elit…)
– CURSOS DE BUSSEIG

GENT GRAN: Mantenir la salut mitjançant treballs de Flexibilitat, tonificació i Relaxació muscular dins de l’aigua. Cursos de Natació (iniciació, perfeccionament i manteniment) i programa AIGUAGRAN (tonificació muscular i mobilització articular).
NATACIÓ ESCOLAR: Dirigit a tots els alumnes de primària i secundària dels centres escolars. Complementar l’educació física escolar mitjançant l’aprenentatge de les tècniques dels diferents estils és l’objectiu d’aquesta activitat, aprofitant els recursos del medi aquàtic a la nostra piscina coberta.
NATACIÓ ADAPTADA: Dirigit a alumnes amb minusvalideses físiques, psíquiques i sensorials. Es pretén el foment de la pràctica esportiva entre la població discapacitada. En col•laboració amb la Federació d’Esports Adaptats (FESA).
NADO LLIURE. En els horaris i carrers marcats com a lliures segons el nivell de nado.
BANY LLIURE FAMILIAR: Pensat especialment per a la família. Dirigit a pares que volen nadar de forma recreativa amb els seus fills. (l’hoari variarà en funció del trimestre)
FESTA DE L’AIGUA. Mes de juliol.
JORNADES COMPETITIVES i RECREATIVES. Trofeu autonòmic de Natació (abril) i Trofeu promeses Fi de Curs (juny- juliol). Trobada Jocs Esportius Municipals (febrer – març). En col•laboració amb el Club Natació Oliva.

 • Informació i inscripcions a la Piscina Climatitzada Municipal (Complex Esportiu Cobert).
  GESTIÓ DE CURSETS i ACTIVITATS: GSD SLU (Tel:647.709.939). www.gestionsaludydeporte.es