Salta al contingut

Agenda

Segona edició del concurs de presentacions contra la violència de gènere “Aturem les violències masclistes!”

Des de la Regidoria d’Igualtat i Diversitat de l’Ajuntament d’Oliva s’informa que, amb motiu de la pròxima commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, l’Agència d’Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de la Safor ha convocat la segona edició del concurs de presentacions contra la violència de gènere “Aturem les violències masclistes!” adreçat a l’alumnat de 4t de secundària de la comarca de la Safor.

Aquest concurs, en el qual podrà participar l’alumnat que curse 4t d’ESO en un centre educatiu situat en qualsevol dels municipis que formen la Mancomunitat de Municipis de la Safor, té l’objectiu de promoure la formació, la sensibilització i el rebuig de l’alumnat davant les violències masclistes.

El termini per a participar en el concurs serà del 28 de setembre al 20 de novembre de 2020.

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc durant la setmana del 23 al 27 de novembre, a la seu de la Mancomunitat.

L’alumne o alumna que guanye el dit concurs rebrà un lot de llibres amb perspectiva de gènere i un joc de taula sobre feminisme.

Les bases poden consultar-se en l’enllaç:

http://www.mancomunitat-safor.es/ca/report/lagencia-digualtat-mancomunitat-municipis-safor-organitza-ii-edicio-del-concurs-aturem-violencies-masclistes