Salta al contingut

Premsa

Arxiu

Actes puntuacions Fase Entrevista i Actes Finals selecció equip directiu i docent Taller Ocupació Centelles 4

Podeu consultar en arxius adjunts les actes de puntuacions FASE ENTREVISTA i actes puntuacions FINALS per a la selecció de personal directiu, docent i auxiliar administratiu que formarà part del Taller d’Ocupació Centelles 4. També podeu consultar en arxius adjunts les actes de ressolució d’al·legacions presentades a baremació de personal de l’equip directiu.    

Termini obert sol·licitud canvi parades Mercat Divendres (termini finalitzat)

Els venedors ambulants del mercat dels divendres d’Oliva tenen fins al 20 d’octubre per sol·licitar un canvi d’ubicació. Enguany hi ha dues parades lliures, una en la secció d’”alimentació” i l’altra en la de “diversos“. La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva ha fet públiques hui les dues parades vacants ara mateix…

Campament digital “iCamp La Safor” (10 al 14 de juliol)

Urbalab Gandia acollirà del 10 al 14 de juliol el primer iCamp La Safor, un campament digital en el que podran participar joves (entre 18 i 30 anys) de tota la comarca interessats en millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el mercat laboral actual d’este segle XXI….