Salta al contingut

Premsa

Arxiu

Borsa Treball Policia Local (desestiment procediment selectiu)

Per decret d’alcaldia de data 17 d’abril de 2018, es comunica a tots els interessats en la Borsa de Treball de Policia Local, que s’ha aprovat el desestiment del procediment selectiu pels motius que s’exposen en el arxiu adjunt amb el títol “Desestiment procés selectiu borsa treball Policia Local”. Es prodecirà en breu a la…

Carrer Sant Antoni tallat trànsit 17 i 18 abril

La Policia Local informa que, amb motiu d’unes obres al sistema d’aigua potable, el carrer de sant Antoni romandrà tancat al trànsit els dies 17 i 18 d’abril. L’itinerari alternatiu serà pels carrers de santa Anna i del santíssim Crist, que passen a ser de doble sentit fins que finalitzen les obres. Preguem disculpen les…

Renovació DNI a Oliva (24 d’abril)

L’equip mòbil de la Policía Nacional ha confirmat que el pròxim 24 d’abril es desplaça a L’Ajuntament d’Oliva per tal de renovar el DNI. Les persones interessades podran agafar torn per a la renovació l’11 d’abril, a partir de les 08 h en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (planta baixa).

Bases provisió plaça capatàs (provisió de lloc)

Podeu consultar en arxiu adjunt les bases que regulen la provisió d’una plaça de capatàs en la modalitat de concurs (provisió de lloc). Bases publicades al BOP: 14/03/2018. Presentació d’instàncies: 15 dies hàbils des de la data de publicació al BOP.

Renovació DNI a Oliva (22 de març)

L’equip mòbil de la Policía Nacional ha confirmat que el pròxim 22 de març es desplaça a l’Ajuntament d’Oliva per tal de renovar el DNI.   Les persones interessades podran agafar torn per a la renovació el 8 de març, a partir de les 08 h en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (planta baixa).